Mijn verhaal 

Phebe Van Paemel


Toen ik een aantal jaar geleden zelf de diagnose kreeg van lactose intolerantie moest ik mijn levensstijl omgooien. In het begin was het veel zoeken naar alternatieven die ik wel kon eten. In de winkels las ik aandachtig alle ingrediënten op de verpakking, dit kostte veel tijd en leidde tot grote frustratie. Ik bedacht me dat ik veel tijd en moeite zou besparen moest ik de koekjes en taarten gewoon zelf maken! Natuurlijk heb ik een grote passie voor het bakken en is ook veel lekkerder! Enkel voordelen dus! Ik zou de lactoseproblematiek wat meer in de kijker willen zetten omdat ik het gevoel heb dat de samenleving hier nog niet zo vertrouwd mee is. Er zijn ook weinig patissiers/bakkers die tegenwoordig rekening houden met intoleranties waardoor we vaak beleefd moeten weigeren voor bepaalde desserts. Ik wil hier heel graag rekening mee houden! 

Pastrycious

AFHAALADRES

Fransbeke 4, 9660 Opbrakel

SCHRIJF ONS

phebe.van.paemel@hotmail.com

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin